Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "HĂ„ndbog for statsministre" by Susanne Hegelund & Peter Mose * eBook PDF Kindle ePub Free

HĂ„ndbog for statsministre

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: HĂ„ndbog for statsministre
  • Author : Susanne Hegelund & Peter Mose
  • Release Date : January 09, 2012
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 716 KB

Description

Bogen henvender sig til enhver, der interesserer sig for Danmarks politiske system – almindelige vĂŠlgere, politisk aktive, folketingskandidater, embedsmĂŠnd og kommende statsministre. Samtidig har den interesse for alle, der arbejder med ledelse pĂ„ forskellige niveauer.

Gennem en rÊkke stemningsbilleder tegner journalisterne Susanne Hegelund og Peter Mose, som begge har haft deres gang pÄ Christiansborg gennem mange Är, et overraskende og tankevÊkkende portrÊt af det politiske landskab i dag. Og ikke mindst af den nuvÊrende statsministers ledelsesstil pÄ godt og ondt.

Bogen handler om de ledelsesmÊssige udfordringer, som fremtidens politiske topchefer vil komme til at stÄ overfor. Den gennemgÄr ledelsesstilen bag de lukkede dÞre hos en rÊkke toppolitikere og undersÞger, hvordan rekrutteringen til folketing og regering egentlig foregÄr.


”En sprĂŠllevende og medrivende fortĂŠlling i historier, billeder, begivenheder.” Steen Hildebrandt i BĂžrsen


”En spĂŠndende bog. Velskrevet. Veldokumenteret med masser af kilder og interviews. Det gĂžr bogen sjĂŠldent interessant.” Henrik Ørholst i Jyllands-Posten


”Formen er dejlig letlĂŠselig og flyder let mellem emner og personer. Man tages som lĂŠser ved hĂ„nden, kommer ind i hovederne pĂ„ masser af politikere – og med til mĂžder hos endnu flere.” Lotte Hansen i Journalisten


Free Download "HĂ„ndbog for statsministre" PDF ePub Kindle